+40 248 22 38 86, +40 248 22 38 87
info@ejot.ro

Dezvoltarea comuna si servicii

Pentru EJOT dezvoltarea nu este „un scop în sine”. Din experienţă cunoaştem faptul că numai un procent de 10-20% din costurile totale ale unei îmbinări cu şurub sau ale unei piese este atribuibil fabricaţiei propriu-zise, restul costurilor reprezentând cheltuieli de asamblare, prelucrare, achiziţii etc. Etapa de proiectare tehnică are o importanţă extrem de mare în acest caz deoarece cheltuielile aferente produsului finit sunt generate de costurile tehnice. În acest punct, intervenim noi, cei de la EJOT!

Împreună cu clienţii noştri analizăm problema sau aplicaţia în cauză. Dezvoltăm soluţii fiabile şi extrem de avantajoase. Aceasta începe cu proiectarea tehnică optimă a dispozitivului de fixare sau componentului.

Schimbul continuu de informaţii şi comunicarea constantă reprezintă condiţii esenţiale pentru dezvoltarea rapidă a proceselor. Know-how-ul, experienţa şi laboratoarele de încercări EJOT permit sprijinirea clientului în faza de concepţie. Analiza constantă a profilului de achiziţii al clienţilor noştri, sistemele moderne de inventariere şi planificare a producţiei precum şi parteneriatele logistice puternice asigură furnizarea la timp a produselor noastre.

Împărtăşim cunoştinţele pe care le deţinem cu clienţii noştri prin sesiuni de instruire, seminarii şi ateliere de lucru. Le oferim suport pentru utilizarea optimă a produselor noastre şi le prezentăm sugestii pentru alte posibilităţi de raţionalizare.