+40 248 22 38 86, +40 248 22 38 87
info@ejot.ro

EJOT® Calitatea uneste

thumbs (1)EJOT® Calitatea unește. Acest slogan sintetizează politica companiei noastre. Pe de o parte, reflectă eforturile fără compromisuri depuse pentru atingerea celor mai înalte standarde de calitate pentru produse. Pe de altă parte, subliniază faptul că, pe lângă aspectul pur tehnic, relaţiile umane atât în interiorul companiei cât şi în exteriorul acesteia sunt şi ele la fel de importante.
 
Suntem conştienţi de această responsabilitate. Cu câţiva ani în urmă am implementat un Sistem de Management al Calităţii care satisface cele mai înalte aşteptări şi care pune accentul pe evitarea preventivă a erorilor. Sistemele sunt îmbunătăţite continuu conform noilor cerinţe. Conform standardului ISO/TS 16949:2009, care combină standardele automotive VDA6.1 şi QS9000 într-un singur standard, ne-am adaptat documentaţia referitoare la calitate pentru a ne focaliza pe procese. Toate acestea sunt înregistrate în cadrul auditurilor periodice.
 
Unul din elementele cheie ale strategiei noastre ce vizează evitarea erorilor constă în transferul responsabilităţii către angajaţi. Pentru a atinge nivelul înalt al obiectivelor noastre am creat propriul nostru proces de îmbunătăţire continuă EJOTOP, bazat pe punerea în practică a filozofiei noastre TQM.