+40 248 22 38 86, +40 248 22 38 87
info@ejot.ro

EJOT Spiralform® – Element de fixare autofiletant pentru oţel Caracteristicile Spiralform®: – Adecvat pentru montaje în conformitate cu standardul DIN 7500 – Cupluri reduse la formarea a filetului datorită geometriei speciale a filetului cu punct de autofiletare – Filetul format corespunde filetului metric ISO conform standardului DIN 13 – Rezistenţă mare şi pătrunderea maximă a filetului datorită secţiunii transversale circulare a filetului


Îmbinări fiabile pentru metal

Şuruburile EJOT Spiralform® sunt elemente de fixare speciale pentru îmbinări fiabile şi sigure, în special în oţel şi oţel inoxidabil. Cu acest şurub formarea filetului şi fixarea se efectuează într-o singură etapă. Astfel se obţine întotdeauna o filetare precisă şi bine fixată, cu rezistenţă maximă. Aceasta garantează rezistenţa optimă împotriva slăbirii sub solicitare dinamică.


Geometrie specială a filetului

Şuruburile EJOT Spiralform® au patru noduri la intervale de 90°, dispuse de-a lungul filetului, în spirală. În acest fel cerinţele VDE pentru utilizarea şuruburilor autofiletante sunt respectate. Punctul Spiralform® Plus asigură cupluri de formare a filetului foarte reduse. Datorită părţii de început special formate a filetului, în combinaţie cu secţiunea circulară a filetului, şurubul poate fi aplicat mult mai uşor. Secţiunea circulară permite de asemenea o penetrare maximă a filetului ceea ce asigură proprietăţi de rezistenţă mai mare. Asigură o fiabilitate înaltă a procesului şi o calitate corespunzătoare a filetului.