+40 248 22 38 86, +40 248 22 38 87
info@ejot.ro

Sistemul dvs. – know-how-ul nostri

Relațiile apropiate cu practica si cercetarea din industrie permite firmei Ejot sa dezvolte soluțiile de fixare optime pentru sistemele de izolare exterioara a pereților, conform nevoilor de azi şi de mâine. Profitați de acest avantaj competitiv pentru sistemul dvs. şi veţi experimenta modul în care zeci de ani de know-how sunt reflectate în instalare uşoară şi rapidă. Pentru cazuri speciale, specialiștii noștri sunt fericiți sa dezvolte soluţii personalizate.

Beneficiul dvs. – gama noastră de produse eficiente

Gama EJOT-Ejotherm cu agrement tehnic european (ETA) face ca lucrurile sa fie ușoare pentru dvs. Șuruburile de înalta performanta garantează fixarea sigura in toate materialele de construcții si in combinație cu toate materialele de izolație. Beneficiile dumneavoastră: o gamă de produse eficiente pentru toate aplicaţiile, alegerea uşoară şi minimizarea stocurilor.

Garanţia dvs. – principiul nostru STR U

Cu principiul său STR U, EJOT a dezvoltat un sistem unic de fixare. Pentru a produce o suprafaţă curată,ciuperca diblului este scufundata in izolație si acoperita cu un capac de izolare. Beneficiile dvs.: 100% controlul montajului, sarcinile caracteristice maxim şi izolare. randare. Siguranța si estetica lunga durata, fațade economice din punct de vedere al energiei.

Ancore EJOT pentru ETICS sunt componente importante de înaltă calitate, pentru sisteme externe de perete. Aceste componente sunt vândute exclusiv de către proprietarii de sisteme pentru siguranţa dumneavoastră.