+40 248 22 38 86, +40 248 22 38 87
info@ejot.ro

Cererea dvs. – gama noastră de produse

EJOT a dezvoltat o serie de elemente de fixare pentru asamblarea automată a tâmplăriei de PVC. Șuruburile autoforante EJOT sunt proiectate personalizat. Ele s-au dovedit a fi eficiente, economice şi sigure atât în armaturile din otel cat si din aluminiu. Pentru aplicațiile de perete EJOT oferă soluţii de fixare. Acestea sunt în măsură să realizeze o stabilire eficientă şi sigură în componente uşoare din metal.
Cerinţele dumneavoastră – know-how-ul nostru

Noi sprijinim clienţii noştri printr-o abordare tehnica. Tehnicienii cu experienţă discuta asamblarea componentelor cu dumneavoastră, şi să vă ofere sfaturi bune privind stabilirea optima şi raţionala şi de montaj. În ceea ce priveşte întrebările de performanţă tehnică,departamentul tehnic EJOT va va asista cu plăcere atât in șantier, cat si in laboratorul EJOT Applitec.

Avantajul dumneavoastră – dezvoltarea noastră
Ca producător, EJOT are capacitatea de a furniza o evaluare tehnică a cerinţelor dumneavoastră şi o soluţie ulterioară. Suntem capabili să extragem ce e mai bun din anii de experienţă şi inovaţie pentru a vă oferi o fixare optimă care sa se potrivească proiectului dvs. De exemplu,inclus în gama noastră este șurubul EJOT PT tip DG. Conceput special pentru a obţine maximă securitate în aplicaţii in metale uşoare, este ideal pentru aluminiu / fațade din sticla.