+40 248 22 38 86, +40 248 22 38 87
info@ejot.ro

Avantajul dvs. competitiv, expertiza noastră

Expertiza este rezultatul a ani de experienţă. Profitaţi de acest lucru. Cu EJOT aveţi un partener de partea dvs., care nu numai ca oferă produse stateofart, dar oferă, de asemenea maximum de siguranţă şi economie prin intermediul consultanţei competente şi servicii la faţa locului.

Siguranța dvs. – ancorele noastre de fațade certificate

Indiferent dacă aveţi nevoie de ancore pentru beton, sau beton poros, cărămidă solida sau perforata, sau elemente de fixare pentru substructuri de lemn sau metal: EJOT are produsul potrivit pentru fiecare aplicaţie. Ancorele EJOT au primit aprobări tehnice naţionale de DIBt. Acest lucru vă permite să efectuați dimensionări statice simple şi vă oferă o siguranţă pe care vă puteţi baza.

Avantajul dumneavoastră – soluţiile noastre de reducere a costurilor

Datorită EJOT, reconstrucția pereților externi dubli este mai mult decât simpla. Lipirea sau topirea diblurilor pentru reconstrucția fațadelor nu mai este necesara. EJOT a perfecționat o ancoră, VSD, cu zone doua zone de expandare.Acest produs inovator, cu certificarea tehnică naţională oferă o varietate de beneficii. Salvaţi până la 65% din costurile de montaj, timpul folosit pentru inspecțiile de montaj si costurile de materiale. În plus, EJOT oferă, de asemenea, sisteme de ancorare pentru renovarea costeficienta din punct de vedere al costurilor pentru clădiri construite cu dale prefabricate din beton.