+40 248 22 38 86, +40 248 22 38 87
info@ejot.ro

Planificarea dvs. – sfaturile si experiența noastră

“Calitatea unește”, începe direct cu selecţia de fixării corecte. Noi sprijinim clienţii şi specificațiile chiar din faza de planificare. Ţinând cont de reglementările în vigoare, vă recomandăm produsul optim pentru un anumit detaliu. Vă recomandam să profitați de anii de experienţă EJOT şi de serviciul nostru de consultanţă tehnica.

Cererea dvs. – dezvoltarea noastră

Ca un producător cu experienţă, lider pe piața de profil, suntem capabili de a dezvolta soluţii pentru a sprijini nevoile clienților noștri. Laboratorul nostru de teste, departamentul de inginerie constructiva si departamentul de materiale, sunt doar trei dintre multele ramuri de construcții care duc la succes. Interfaţă zilnica cu piața conduce către produse inovatoare, cum ar fi Cronimaks JZ7, un șurub autofiletant din inox pentru fixări in oteluri de duritate ridicata. Un alt exemplu este Corremaks JZ1 produs din oţel inoxidabil 1.4529. Acesta oferă protecţie maximă la coroziune şi astfel, siguranţă maximă, pentru șuruburile din mediile extrem de corozive (de exemplu, bazine de înot şi ateliere de galvanizare, etc.).

Nevoile dvs. – gama noastră completă si servicii
În plus faţă de o gamă de produse care acoperă toate aplicaţiile din construcţii industriale ușoare, EJOT oferă un pachet de servicii complete. Aceasta include cursuri practice de formare, de produse şi workshop-uri, livrare directă in șantier, teste de smulgere, service pentru unelte si multe alte lucruri…