+40 248 22 38 86, +40 248 22 38 87
info@ejot.ro

Protecția dvs.- șuruburile noastre pentru acoperișuri plane

Stricta conformitate cu reglementările si orientările relevante nu este suficienta pentru EJOT. Standardul nostru de calitate depăşeşte aceasta de departe şi, de exemplu, a dus la dezvoltarea acoperiri Climadur şi a unei ancore dedicate pentru acoperişuri plate.Gama EJOT de șuruburi pentru acoperișuri plane acoperă un spectru larg de aplicații si oferă soluția potrivita pentru aproape orice material izolator sau membrana.

Cererile dvs. – expertiza noastră

Expertiza noastră este acumulata prin dezvoltare si experienţa practică inca de la începuturile construcţiilor de acoperișuri plane. Suntem bucuroşi să împărtășim acest lucru prin consiliere şi recomandări. EJOT este în măsură să vă ofere performanţa tehnică solicitată şi soluţii eficiente pentru fiecare produs în parte, la instalarea sculelor, pe șantier, oriunde în lume.

Plusvaloarea dvs.- grija noastră pentru clienţi

Relaţiile strânse cu clienții si serviciile sunt o prioritate de vârf pentru EJOT. Datorită instalării rapide utilizând uneltele noastre proprii şi – dacă este necesar – serviciul nostru rapid din șantier, suntem capabili să vă ajutam să va desfasurati lucrarea în mod eficient şi economic. Manevrarea uşoară şi fiabilitatea sunt doar două dintre caracteristicile bine cunoscute ale uneltelor noastre. Plusvaloarea dvs. înseamnă plus valoarea noastră.