Applications

Fațade ventilate

Ești aici: Acasă - Building Fasteners - Applications - Fațade ventilate

Ancore pentru fixarea izolației

Ancore pentru fixarea izolației

arata mai mult

Ancorele EJOT pentru fixarea izolației sunt concepute să fixeze și să rețină produsele de izolare, inclusiv plăcile rigide de izolare, fibră minerală și izolațiile pentru interiorul zidurilor.Utilizările tipice includ fixarea vatei minerale, izolației rigide și izolației din fibre pe zidărie și fixarea izolației pe oțel și plăci de acoperire. Gama de produse de izolare EJOT include accesorii de instalare și burghie.

Console si profile

Console si profile

arata mai mult

EJOT combină funcționalitatea cu design-ul atractiv. Vă punem la dispoziție substructuri din aluminiu, pentru fixări vizibile sau invizibile, optimizate pentru fiecare tip de fațadă: plăci ceramice, lemn, hpl, fibrociment, panouri de aluminiu. Departamentul nostru tehnic vă oferă soluții adaptate pentru fiecare proiect. Cerințe conform DIN 18516.

Fixare cadre

Fixare cadre

arata mai mult

Scenariile tipice de fixare a produselor EJOT implică fixarea cadrului pe profilele de suport din aluminiu și secțiunile de fixare din aluminiu. Gama include și fixarea plăcilor laminate la presiune înaltă pe lemn și a aluminiului sau oțelului pe oțel și oțel profilat greu.

Fixarea substratului

Fixarea substratului

arata mai mult

Șuruburile autoforante EJOT din gama de protecție împotriva apei de ploaie sunt concepute special să transmită sarcina complexă a sistemului înapoi către substrat.Gama EJOT de elemente de prindere pentru protecția împotriva apei de ploaie oferă soluții pentru fixarea profilelor metalice, suporților, profilurilor de sprijin din lemn și aluminiu pe aproape orice tip de substrat. Acestea includ beton, beton celular, cărămidă, cărămidă cu rezistență redusă la compresiune și cadre din oțel ușor.

Panouri de bordură

Panouri de bordură

arata mai mult

Șuruburile autoforante EJOT pentru panouri sunt concepute pentru fixarea discretă a panourilor de fațadă înapoi  pe cadru asigurând în același timp protecție împotriva intemperiilor, integritate și durabilitate.Utilizările tipice includ fixarea panoului de bordură pe oțel profilat ușor și mediu și pe lemn. Gama include și fixarea panourilor din aluminiu pe aluminiu, a laminatelor la presiune înaltă sau din aluminiu pe lemn și a sistemelor de fixare discretă pe laminate la presiune înaltă.

Partea superioara a paginiiPrinteaza pagina

EJOT Calitatea Uneste - acest slogan rezuma motto-ul actiunilor noastre. Pe de o parte reflecta scopul
intransigent al celei mai inalte calitati a produsului, iar pe de alta parte, aceasta subliniaza - dincolo de simplul
aspect tehnic - ca relatiile umane, atat in interiorul cat si in afara companiei noastre, sunt la fel de importante pentru noi.